ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)

  • | Oldalak: ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)
  • Klasszikus balzssamecet-gyöngy (R0620) - 50g

    ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)

    Klasszikus balzssamecet-gyöngy

    A balzsamecet-gyöngy (vagy ahogy az olaszok nevezik: balzsamecet-kaviár) molekuláris technológiával készült igazi különlegesség.

     

    Ajánlott: Roston sültek/grillezett hús, hal, tenger gyümölcsei (kagyló, sushi, füstölt lazac), apró falatok, előételek, saláta, grillezett/párolt zöldség, paradicsom, mozzarella, hideg rizs, gyümölcs, fagylalt, pudding, desszert ízesítéséhez.


    Az édes-savanyú gömbök alkalmasak bármilyen étel gazdagítására és dekorálására.

     

    Összetevők: modenai balzsam(szőlőmust, vörös borecet), víz, természetes szulfit. Stabilizátor: cellulózgumi. Zselésítők: kalcium-klorid, nátrium-alginát. Glutén- és GMO-mentes, nem tartalmaz sem keményítőt, sem hozzáadott cukrot.

    Ár:4590,-Ft
  • Szarvasgombás ízesítésű balzssamecet-gyöngy (R0622) - 50g

    ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)

    Szarvasgombás ízesítésű balzssamecet-gyöngy

    A balzsamecet-gyöngy (vagy ahogy az olaszok nevezik: balzsamecet-kaviár) molekuláris technológiával készült igazi különlegesség.

     

    Ajánlott: Vegyes saláta, grillezett zöldség, marha- vagy sertés vesepecsenye, tojás, omlett, pácolt hús, burgonya, sajttálak, apró falatok, előételek, rizs ízesítéséhez.


    Az édes-savanyú gömbök alkalmasak bármilyen étel gazdagítására és dekorálására.

     

    Összetevők: modenai balzsam(szőlőmust, vörös borecet), víz, természetes szulfit. Stabilizátor: cellulózgumi. Zselésítők: kalcium-klorid, nátrium-alginát. Glutén- és GMO-mentes, nem tartalmaz sem keményítőt, sem hozzáadott cukrot.

    Ár:4590,-Ft
  • Fügés ízesítésű balzssamecet-gyöngy (R0624) - 50g

    ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)

    Fügés ízesítésű balzssamecet-gyöngy

    A balzsamecet-gyöngy (vagy ahogy az olaszok nevezik: balzsamecet-kaviár) molekuláris technológiával készült igazi különlegesség.

     

    Ajánlott: Húsok (carpaccio, libamáj, tatárbifsztek), hal, apró falatok, előételek, vegyes saláta, nyers/párolt zöldség, burgonya, gyümölcs, fagylalt, pudding, desszertek ízesítéséhez.


    Az édes-savanyú gömbök alkalmasak bármilyen étel gazdagítására és dekorálására.

     

    Összetevők: fehér balzsam (fehér szőlőmust, fehér borecet, füge-aroma), víz, természetes szulfit. Stabilizátor: cellulózgumi. Zselésítők: kalcium-klorid, nátrium-alginát. Glutén- és GMO-mentes, nem tartalmaz sem keményítőt, sem hozzáadott cukrot.

    Ár:4590,-Ft
  • Gránátalmás ízesítésű balzssamecet-gyöngy (R0626) - 50g

    ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)

    Gránátalmás ízesítésű balzssamecet-gyöngy

    A balzsamecet-gyöngy (vagy ahogy az olaszok nevezik: balzsamecet-kaviár) molekuláris technológiával készült igazi különlegesség.

     

    Ajánlott: Vegyes saláták, zöldség, avokádó, csirke, pulyka, hal, tenger gyümölcsei (sushi, lazac, tempura, kagyló, rák, kaviár, tarisznyarák), előételek, fagylalt, pudding, desszertek ízesítéséhez.


    Az édes-savanyú gömbök alkalmasak bármilyen étel gazdagítására és dekorálására.

     

    Összetevők: fehér balzsam(szőlőmust, borecet, gránátalma-aroma), víz, természetes szulfit. Stabilizátor: cellulózgumi. Zselésítők: kalcium-klorid, nátrium-alginát. Glutén- és GMO-mentes, nem tartalmaz sem keményítőt, sem hozzáadott cukrot.

    Ár:4590,-Ft
  • | Oldalak: ACETAIA REALE Balzsamecet-gyöngy (LEONARDI farm)